Planeta un loc mai bun?….Putem face, desigur!

Planeta un loc mai bun?….Putem face, desigur!

Cum putem face asta? Cum putem face planeta cat mai primitoare si cum o putem mentine cat mai sanatoasa?

Intrebari ce se regasesc pe buzele noastre, interesati de a face planeta un loc mai bun! Interesati sa ne  bucuram de toate beneficiile pe care ni le ofera!

Intrebari ale caror raspunsuri sunt departe de a fi complicate. Daca ne-am lua un ragaz sa ne gandim putin … am constientiza ca singurul lucru de facut este doar sa iesim din zona de confort si sa ne mobilizam putin in acest sens.

Stim cu totii faptul ca, de cele mai multe ori, influentele negative castiga cam pe orice plan. Asa este si in cazul acesta. Este mai usor vazand pe cineva care initiaza o actiune ce duce la poluare sau degradare sa ne conformam si noi si sa facem acelasi lucru.

Desi, ce bine ar fi sa atragem atentia asupra acestui fapt, si sa incercam sa reducem numarul acestor influente!

Schimbarea incepe cu tine!…Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume!

Aceste replici foarte cunoscute au ajuns la urechile tuturor. Haideti sa le  acordam putin mai multa atentie! Sa depunem cateva eforturi daca dorim sa ajungem undeva.  Sa primim refuzuri, poate chiar rasete, insa sa ne concentram pe obiectivul nostru. Sa colectam selectiv deseurile si sa ne bucuram de beneficiile reciclarii!

Planeta un loc mai bun!

Pentru asta are nevoie de ajutorul nostru.
Sa ne iubim planeta macar aproape cat ne iubeste aceasta pe noi. Ne ofera toate resursele ei pentru a ne usura existenta. Sa ii oferim si noi tot ce avem mai bun! Ne este atat de greu?… Nu cred. De ce nu am incepe sa ne mobilizam? …Doar inceputul este putin mai greu, apoi totul o sa vina de la sine. Putem face schimbari frumoase de care tot noi ne vom bucura mai tarziu.

Sa tinem la planeta! Este a noastra in orice colt al lumii ne-am afla!

Tu cum ai ajuta-o sa nu isi piarda frumusetea si puterea?

Photo by Kourosh Qaffari, on Pexels

Leave a Reply

Your email address will not be published.