Wasterminator supereroul dintre noi – Calatoria spre timp (Capitol I)

Wasterminator supereroul dintre noi – Calatoria spre timp (Capitol I)

“Exista un eu comun? Un tot Universal care sa fie in fiecare om de pe pamant? Wasterminator este un om-erou cu frici, calitati si defecte. Prin definitie, este eu, tu si restul lumii.”

Multi cred despre spatiu ca este o infinitate, unde totul incepe, dar nimeni nu ii stie capatul. Practic, aici este locul in care nimic nu se pierde si se imprima in aceasta existenta. In realitate, nu este asa. Traind aici spatiul este mereu acelasi si pare chiar, limitativ.

In mai putin de 30 de minute, voi pleca sa port pecetea curajului in lumea unde oamenii simt. Sunt desemnat  pentru a fi Eroul Naturii si al Mediului.  Nu se aseamana cu ceea ce au facut stra-stra-bunicii, dar voi fi printre oameni! E dificil sa traiesti printre oameni? 

Imi va fi dor sa privesc cum se nasc stelele…pe o perioada de mii de ani lumina. Si imi va fi dor sa pierd steaua de foc, aruncand-o spre nava spatiala unui vecin, nu aveam voie sa ii ghicim codul asa ca asteptam, pana cand acesta isi facea instalarea automata a somnului. Da, aici nu exista repaus, nu exista timp.

Privind spatiul, stiu ca eu sunt cel mai norocos din toata gasca, eroul ales pentru a salva o parte din omenire, trebuie sa fie purtator al multor calitati, pe care eu nu stiu daca le am, dar vom afla impreuna.

Mediul este o infinitate de sanse, este acel ceva pe care noi il avem in noi si inca nu stim. Colectarea, reciclarea, transformarea unui deseu intr-o virtuoasa opera, a fost menirea mea, acum toate acestea stau sub semnul meu.

“Spre planeta Pamant”, striga vocea care urmeza sa ma conduca  de pe Planeta Eroilor spre  lumea voastra. Frica si emotia imi vor inunda trupul si imi vor sugruma vocea, dar eu sunt un erou si voi reusi.

Asta fac eroii, corect?!

Numele meu este Wasterminator si vom porni impreuna in aceasta calatorie pentru a te salva pe tine!

Drumul spre o planeta care isi are radacina in emotii si simtiri a fost …imbibat in temere si bineinteles, emotie. Cand am plecat, mama mi-a spus sa-mi urmez instictul, oare ea ma crede virtuos? Daca mama a crescut un antierou?

Cand nava spatiala a aterizat, un aer omenesc (putin poluat) m-a izbit in fata. Prima impresie, a celui care vine dintr-o alta dimensiune, este ca oamenii isi ranesc propria natura, adica propria casa, ca si cum ti-ai rani sufletul dintr-o dorinta nefasta de a te reinventa, cam asa sta treaba si cu mediul.

Deci, aici incepe aventura? Inaintand dau peste un grup de copii care…

Leave a Reply

Your email address will not be published.