Nimic nu se pierde, totul se transforma! (Partea I)

Nimic nu se pierde, totul se transforma! (Partea I)

Bine ai venit intr-o lume in care nimic nu se pierde, totul ia o noua forma, nimic nu se consuma, totul se rejuveneaza! Vrei o astfel de lume ? Este a ta !

Cum iti suna, iti canta sau iti descanta? Te invitam sa arunci un ochi printre toate ale noastre, suntem o mana de idei, un suflu nou si proaspat.

Uita-te mai atent, acum iti vorbim despre cum poti transforma, cum poti avea si aripi si inotatoare, cum poti zbura si inota in aceeasi lume, cum poti face o diferenta, pentru tine, pentru mediu. Te invatam cum sa nu arunci, cum sa oferi sau sa modifici.

Nimic nu se pierde, totul se poate transforma.

Noi propunem economia circulara, solutia pentru un mediu vivace, curat si totdeauna actual, pentru tine, pentru noi. Cum si de ce ? Cand si unde ? Vom afla in cele ce urmeaza…

Te-ai intrebat vreodata ce ai putea face pentru aerul suparator de afara, pentru hainele si toate ale casei pe care le arunci sau poate pentru tine si a ta stare de bine?

Iti vorbim despre transformare, despre o economie regenerabila, cea care isi schimba structura in timp, dar si aceea ce se reutilizeaza, fie el material textil sau altul al lumii.

Dar ce iti doresti ? Intreaba-te tu oare ! Noi ne dorim sa traim, sa visam, sa ne bucuram intr-ale frumosului, cu un spatiu curat si bland.

Faci parte din ceva mai mare decat ceea ce ai tu nevoie acum. Toti facem. Iar pentru a ne bucura in continuare de tot ceea ce primim inca, trebuie sa invatam bucuria transformarii, iar aceasta este economia circulara. Uite ce poti face !

Ai haine invechite sau deteriorate? Doneaza-le sau refoloseste-le.

Ai un electrocasnic care nu mai merge? Cauta un centru unde se reutilizeaza piesele, sau suna-ti vecinul de bloc care totdeauna repara cate ceva. Daca nu il mai vrei, pentru ca poate nu se mai asorteaza cu bucataria cea noua – un centru de plasament ar fi incantat sa primeasca orice spiritul tau ii poate oferi.

Cate pahare de carton arunci in fiecare zi in drum spre serviciu? Cat plastic primesti cand iti comanzi ceva in pauza de masa?

Toate aceste materiale fac rau, sunt multe si incarca natura, o obosesc si murdaresc. Pe ea, pe noi dar si pe tine.

Adu-ti aminte de mediu. Si el isi aduce aminte de tine. Si tu poti face o schimbare, si tu poti privi in jur, si tu poti fi al nostru.

Uite o lista cu cele mai bune idei pentru a te bucura de tot ceea ce este frumos, fara sa distrugi, doar sa transformi. Urmareste-ne in continuare…

Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay

Leave a Reply

Your email address will not be published.