Green Environment Support – partener de incredere!

Green Environment Support – partener de incredere!

In calatoria ONG-ului Atelierul de Resurse, ce a debutat cu proiectul Wasteix, avem nevoie de parteneriate cu companii ce-si doresc sa-si puna laolalta experienta, relatiile si fondurile pentru a atinge obiective comune ca:
– reducerea cantitatii de deseuri depozitate;
– cresterea cantitatii de deseuri reciclate si valorificate;
– infiintarea unor structuri eficiente de management al deseurilor.

Increzatori si optimisti impartasim vestea colaborarii cu Green Environment Support. O echipa de ingineri cu vasta experienta in protectia mediului. De 7 ani se regasesc in activitate pe aceasta piata a serviciilor de mediu. Pregatiti sa faca fata oricaror provocari legate de problemele de mediu, aria serviciilor se intinde de la consultarea si instruirea personalului, la managementul deseurilor si chiar redactarea rapoartelor de mediu.

Viziunea Green Environment Support este de a construi, prin excelenta serviciilor prestate, parteneriate durabile. Isi doresc sa creasca gradul de constientizare privind responsabilitatea pe care fiecare dintre noi o are fata de natura indiferent de statutul juridic.

Cateva cifre despre partenerul nostru pana in momentul inceperii colaborarii:

0 Ore de consultanta
0 Controale trecute cu bine
0 Vizite la clienti
0 Raportari depuse

De ce Green Environment Support?

Responsabilitatea fata de protectia mediului este preluata de catre o echipa de ingineri de mediu cu o expertiza vasta in toate aspectele privind protectia mediului. Actioneaza ca un partener de afaceri, nu doar ca un simplu furnizor!

  • Garanteaza 100% calitatea serviciilor oferite – daca primiti o amenda din vina noastra, o platim.
  • Eficientizati costurile si standardizati procesele si procedurile de lucru din cadrul firmei in privinta protectiei mediului.
  • Solutiile oferite poarta cu sine garantia lucrului bine facut prin insasi eficienta lor, create si aplicate personalizat.

Ce ofera Green Environment Support?

Consultanta de Mediu
Beneficiati de cele mai bune solutii astfel incat sa respectati cerintele legislative catre autoritatile de mediu cu un minim de efort financiar.

Responsabil de Mediu
Preiau responsabilitatea in relatia cu autoritatile si veti avea nu doar un responsabil de mediu conform legislatiei ci un consultant cu expertiza extinsa dedicat.

Audit de Conformare
Raportul de audit va ajuta sa identificati riscurile si sa va consolidati standardele de calitate privind legislatia de mediu in afacerea dumneavoastra.

Managementul Deseurilor
Prin implementarea unui sistem eficient de management al deseurilor nu veti primi sanctiuni din partea autoritatilor si de raportari ne vom ocupa noi.

Raportari AFM
Identificarea tuturor obligatiilor si a metodei corecte de calcul va vor garanta intocmirea corecta a declaratiilor lunare catre AFM. Platiti doar cat datorati!

Raportari ANPM
Treceti cu bine controalele din partea Garzii de Mediu prin raportarea completa catre ANPM conform cerintelor legislative si a specificitatilor din autorizatia de mediu.

Obtinere acte de reglementare
(autorizatii/avize/acorduri de mediu si de ape): Intocmim documentatia tehnica si un specialist va asista la vizita autoritatilor pe amplasament.

Multumim Green Environment Support pe aceasta cale!
Ii rugam pe toti ceilalti sa acceseze proiectul nostru Reciclarea incepe cu tine! Promovam pastrarea curateniei orasului si avantajele colectarii selective si a reciclarii deseurilor de ambalaje.

IMPLICARE

Esti un cetatean responsabil si vrei sa sustii acest proiect?

Reprezinti o companie si vrei sa sustii acest proiect?

Leave a Reply

Your email address will not be published.