Reciclare pahare de cafea cu adevarat, numai biodegradabile!

Reciclare pahare de cafea cu adevarat, numai biodegradabile!

Cati dintre noi credeau pana nu de curand sau poate inca mai cred ca toate aceste pahare de cafea considerate de unica folosinta ajung la Reciclare?!

De fapt, interiorul de plastic este foarte greu separat de exteriorul din hartie. Din pacate, doar companiile foarte mari au echipamentul necesar sa faca acest lucru.

Traim intr-o lume in care o mare majoritate din noi alege sa-si inceapa activitatea cu o cafea luata la pachet. De unde luam aceasta cafea? De la cafeneaua din drumul spre munca, sau de la aparutul de cafea automat, cu siguranta. Putini constientizam ca acest obicei care pare inofensiv, totusi dauneaza grav mediului inconjurator! Miliarde de pahare de cafea de unica folosinta ajung sa fie aruncate anual si o extraordinar de mica parte ajunge la Reciclare. Foarte ingrijorator este faptul ca desi oamenii incep sa dobandeasca cunostinte despre daunele acestor pahare de cafea  prea putin reciclate, ei continua sa le foloseasca.

Printr-un obicei atat de banal sustinem o tendinta extrem de daunatoare  atunci cand folosim pahare de cafea de unica folosinta nebiodegradabile care nu ajung in procesul de reciclare.

Wasteix preia responsabilitatea de a contribui prin informare si educare cu privire la alternativa posibila in lupta aceasta impotriva folosirii plasticului. ONG-ul si-a propus: mentinerea unui mediu natural curat si sanatos prin transformarea reciclarii in gesturi simple pe care le putem face cu totii – mai ales companiile!

Ganditi-va cum ar fi ca printr-un gest simplu facut in fiecare zi sa contribuiti la o lume mai buna?

Puteti face asta alegand sa bei cafeaua cu Troffee.
Troffee
combina ingredientele de cea mai buna calitate cu sustenabilitate si grija pentru mediu. Devenit partener Wasteix se angajeaza sa va puna la dispozitie pahare si lingurite biodegradabile si compostabile. Chiar si zatul de cafea va fi colectat si folosit pentru compostare.

Ce iseamna acest lucru? Ca tot ce ramane in urma cafelei tale va ajunge intr-un proces de descompunere si transformare de catre microorganisme intr-un material stabil. Acesta poate fi valorificat ca si ingrasamant agricol natural. Poti afla mai multe despre compostare in articolul nostru Compost sau ingrasamant natural gratis!

Asadar, venim catre tine cu o actiune de reciclare pahare de cafea BIODEGADABILE!

Va propunem sa va implicati activ in protectia mediului si sa transformati reciclarea intr-un gest incredibil de simplu si… gustos!

Este atat de usor…ne cunoastem, identificam solutia TROFFEE adaptata nevoilor Dumneavoastra, instalam aparatul si, incepem RECICLAREA !

Acceseaza proiectul nostru Reciclarea incepe cu tine! Promovam pastrarea curateniei orasului si avantajele colectarii selective si a reciclarii deseurilor de ambalaje.

IMPLICARE

Esti un cetatean responsabil si vrei sa sustii acest proiect?

Reprezinti o companie si vrei sa sustii acest proiect?

Photo by Kenta Kikuchi on Unsplash

Leave a Reply

Your email address will not be published.