Reciclare deseuri cu partenerul Wasteix: Envipco!

Reciclare deseuri cu partenerul Wasteix: Envipco!

Cumparam, consumam, aruncam, poluam. Cumparam, consumam, aruncam, poluam, Si tot asa, la nesfarsit. Dar, de reciclat, reciclam? DA. PUTEM sa o facem, Si e atat de usor.

ONG – ul nostru Asociatia pentru Dezvoltare Durabila – Atelierul de Resurse a identificat solutii pentru procesul de reciclare deseuri. Cautarea noastra a descoperit in ENVIPCO un partener de incredere! Companie lider in tehnologia de Reverse Vending Machines (RVM) cu peste patru decenii de experienta in furnizarea de solutii de reciclare personalizate.

Anumite tipuri de deseuri pentru ambalaje de bauturi de unica folosinta, si anume PET, aluminiu si sticla pot fi reciclate cu ajutorul Reverse Vending Machines produse de Envipco.
Reverse Vending Machines = dispozitiv care accepta recipiente de bauturi uzate (goale) si returneaza tichete cu anumite valori/premii utilizatorului in scopul de recompensare a actului de reciclare.

ENVIPCO

Singurul producator de RVM-uri care produce in Romania, furnizorii romani fiind integrati in lantul de achizitii global al companiei.

• Fabrica din Alba Iulia va deveni fabrica europeana a grupului Envipco, cu o capacitate de peste 6.000 RVM-uri anual si va deservi vanzarile Envipco in Europa

• Dezvoltarea fabricii din Alba Iulia va avea un impact considerabil in economia Romaniei;

• Envipco a creeat pana acum peste 100 locuri de munca (angajati directi si locuri de munca create de furnizori), iar acest numar va creste substantial pana in anul 2025

De ce Envipco si Wasteix?

•  Vrem sa oferim cele mai eficiente solutii tehnologice in procesul de reciclare deseuri de ambalaje, pentru a creste reutilizarea materiilor prime si a conserva resursele noastre naturale limitate.

•  Vrem sa implementam noi modalitati de a reduce emisiile de carbon.

•  Vrem sa aplicam activ principiile economiei circulare.

•  Vrem sa oferim in mod constant suport educational grupurilor scolare, grupurilor de mediu si factorilor de decizie politici.

•  Viziunea noastra pentru un mediu mai curat si mai durabil este sustinuta de acest parteneriat

TREI PASI SIMPLI

1.

Identifici cel mai apropiat RVM

2.

Reciclezi deseurile de ambalaje

3.

Te bucuri de recompensa

RECICLAREA INCEPE CU TINE!

Esti comerciant?

Vrei sa iti recompensezi clientii cu ajutorul tehnologiei RVM?

Daca da, da-ne de veste, completand formularul de mai jos.

___

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.