Cricova – prieten cu mediul si partener Wasteix!

Cricova – prieten cu mediul si partener Wasteix!

Wasteix te provoaca sa ai respect pentru mediu! Iti solicita implicarea activa pentru o planeta mai curata! Te incurajeaza sa sustii reciclarea si economia circulara si sa lasi mai putin in urma ta: mai putin plastic, aluminiu si mai putina sticla. Si uneori te simti coplesit sau ratacit pe drumul spre un viitor mai curat si mai sustenabil. Dar oricand te poti reculege, regasi la un pahar de vin Cricova produs cu dragoste si devotament si grija pentru mediu.

CRICOVA

Combinatul de vinuri Cricova S.A. fondat de aproape 70 de ani, reprezinta un complex subteran unic, cunoscut pentru labirinturile sale imense si pentru vinurile sale excelente.

De ce Cricova si Wasteix?

Cricova contopeste istoria cu arheologia si arta vinificatiei. Pana in prezent, si-au extins masiv plantatiile vinicole si le-au transformat intr-un adevarat oras vinicol ce se intinde pe o suprafata de 53 de hectare. Au conservat galeriile subterane cu o lungime totală de 120 de kilometri. Adancime la care sunt situate labirinturile poate ajunge chiar si la 80 de metri, in functie de relief.
Inzestrati cu distinctii  pentru „merite excepționale în toate domeniile de activitate” si declarati Patrimoniu National Cultural isi mentin vii valorile si prestigiul implicandu-se cu devotament alaturi de ONG-ul nostru Asociatia pentru Dezvoltare Durabila – Atelierul de Resurse pentru a mai face un pas spre un viitor mai curat.

Wasteix dezvolta proiecte menite sa creasca gradul de responsabilizare a oamenilor fata de protejarea mediului inconjurator.  Transformam bune practici in ceea ce priveste colectarea selectiva si reciclarea in obiceiuri de zi cu zi. Prietenos cu mediul, Wasteix iti aduce informatii si promoveaza antreprenoriatul social. Te invita sa corelezi activitatea ta umana din viata personala si profesionala cu grija pentru mediu.

Cricova sustine viziunea noastra pentru un mediu mai curat si mai durabil:

•   Sa reducem cantitatea de deseuri depozitate.
•   Sa promovam reciclarea si voluntariatul pentru mediu.
•   Sa crestem cantitatea de deseuri reciclate si vlorificate.
•   Sa aplicam activ principiile economiei circulare.
•   Sa oferim cele mai eficiente solutii tehnologice in procesul de reciclare deseuri de ambalaje, pentru a creste reutilizarea materiilor prime si a conserva resursele noastre naturale limitate.

In proiectul nostru punem la un loc pasiunea pentru vin, grija fata de mediul inconjurator, traditia si inovatia tehnologica pentru a te convinge si pe tine sa urmezi pasii de mai jos.

1.

Identifici cel mai apropiat RVM

2.

Reciclezi deseurile de ambalaje

3.

Te bucuri de recompensa

RECICLAREA INCEPE CU TINE!

Esti comerciant?

Vrei sa iti recompensezi clientii cu ajutorul tehnologiei RVM?

Daca da, da-ne de veste, completand formularul de mai jos.

___

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.