Bun venit in Echipa Reciclatorilor!

Bun venit in Echipa Reciclatorilor!

Wasteix isi doreste implicarea ta, fiindca mediul inconjurator reprezinta o responsabilitate pe care sa ne-o asumam impreuna!

Si ne bucuram sa il avem alaturi in echipa Atelierul de Resurse, ca ambasador Wasteix, pe:

Alexandru Colțescu – este un profesionist dedicat și entuziast, un excelent vorbitor de limba engleză,italiană și spaniolă, absolvent al “University of Westminster Business School”.

Expertiza sa în business a fost demonstrată în pozițiile de conducere ocupate, având ca rezultate concrete: creșterea companiilor pe piețele vizate, dar și implementarea de proiecte-cheie.

Unul dintre proiectele de care este foarte mândru, asupra implicării sale din segmentul umanitar, este cel din 2017, intitulat “Changing Lives Programme“, organizat de filantropul miliardar Dr. Majid AlSadi, desfășurat pe parcursul a trei săptămâni în Iordania, având ca scop îmbunătățirea relațiilor dintre Lumea arabă și Occident, coordonarea fiind realizată de ambasadorul Marii Britanii în Iordania și de Regina Rania a Iordaniei.

Reprezentativ pentru generatia lui dar si a comunitatilor din care provine

Impreuna vom cauta informatii, solutii pentru toate intrebarile pe care le avem sau pe care ni le vei adresa tu…  aici sau in comunitate!

Leave a Reply

Your email address will not be published.