Biofertil – parteneri in reciclarea deseurilor!

Biofertil – parteneri in reciclarea deseurilor!

“În goana după soluții ultramoderne, uităm să ascultăm adevărata înțelepciune a pământului.”
Mereu am fost atras de natură și de munca pământului, asta datorită tatălui meu care mi-a insuflat încă de mic iubirea față de ele. Plecam des cu el în Deltă, în drumeții sau la pescuit și îmi oferea întotdeauna libertatea de a explora mediul înconjurător. Impactul major avut asupra mea a fost fraza rostită de el în nemnumărate rânduri, pe care mi-o aduc cu drag aminte mereu: “Avem o țară cu resurse uriașe pe care din păcate preferăm să le vindem în formă brută în loc să le procesăm și ulterior să le valorificăm”. În acest sens am dorit să găsesc o nișă pe piața românească pe care să o dezvolt si să o promovez.

Povestea viitoarei afaceri a fost conturată în cadrul unei discuții lejere cu prietenii. Ne gândeam ce afacere am putea dezvolta, una care să fie în primul rând prietenoasă cu mediul, iar produsul rezultat să fie unul pur românesc. Astfel, în anul 2011, împreună cu un bun prieten, am ales domeniul îngrășămintelor naturale și am pornit dezvoltarea afacerii sub brandul Bio Fertil – în pas cu natura, un produs 100% fabricat în România. Respectul faţă de mediu şi bunăstarea solului au constituit întotdeauna o prioritate pentru fermieri, dar este și de o importanţă majoră pentru noi toţi. Astfel, agricultura ecologică încurajează utilizarea resurselor regenerabile şi reciclarea lor. Concepută pentru un viitor care are în faţă provocări majore – necesitatea utilizării cu precădere a surselor de materii prime şi energii regenerabile, agricultura ecologică impune folosirea diferitelor surse de fertilizanţi, dintre care se detaşează îngrăşămintele organice naturale.

Venim mereu în întâmpinarea cerințelor exigente ale clienților noștri, cu produse de primă calitate, obținute doar pe cale naturală, fară procese chimice sau de altă natură, fară conservanți, fertilizanti sau alte tipuri de compuși chimici, nocivi solurilor și culturilor. Ne adresăm așadar unui segment larg de piață precum:
• producători BIO;
• cultivatori viță de vie;
• sere și pepiniere;
• companii de amenajări spații verzi;
• cultivatori de gazon și plante ornamentale;
• supermarket-uri și Hipermarket-uri;
• florării;
• magazine cu specific grădinărit.

Ce ne propunem:
Prin activitatea noastră de zi cu zi, contribuim la promovarea și sporirea consumului de produse NATURALE, atât de sănătoase pentru noi toți, fiind conștienți de faptul că totul pornește din solul în care sunt cultivate plantele. Suntem un partener de încredere pentru agricultori, cultivatori și crescători de animale, dar și pentru grădinari și lucrători în amenajări spatii verzi. Ceea ce ne recomandă este seriozitatea, flexibilitatea cu care ne onorăm comenzile, dar și preturile extrem de competitive.

Imagini si text de Catalina Pastrama

Leave a Reply

Your email address will not be published.