ComPETitia jocurile reciclarii – WASTERMINATOR (concluzii)

ComPETitia jocurile reciclarii – WASTERMINATOR (concluzii)

A fost FRUMOS! A fost MEMORABIL! A fost “ComPETitia Jocurile Reciclarii – Cupa Wasterminator”…7 zile intense de sport, reciclare si relaxare care ne-au aratat ca SPORTUL si RECICLAREA se fac in ECHIPA.

Impreuna cu partenerii si sponsorii nostri, am reusit sa facem un eveniment socialgreen de neuitat. Acum, la vreme de bilant putem spune ca avem campionii editiei la sport, dar si la reciclare.

 

Componenta sportiva a ComPETitiei a insemnat: 39 echipe inscrise in concurs, 83 meciuri jucate (39 la feminin si 44 la masculin) si un buget de premiere alocat de cate 2 000 euro pentru primele opt echipe/gen.

Castigatorii acestei editii a Campionatului National de Volei de plaja – Seniori/Senioare sunt:

Le multumim prietenilor nostri de la Borsec pentru aigurarea cantitatilor de apa si suc necesare hidratarii optime a sportivilor, arbitrilor si copiilor de mingi participanti.

La reciclare campioni au fost desemnati toti cei care s-au implicat activ in acest “sport” si care ne-au ajutat sa atingem urmatoarele performante: aprox. 6 000 buc pet/aluminiu colectate, aprox 200 kg pet/aluminiu colectate, aprox. 700 bonuri emise, aprox. 6000 vizitatori competitie, aprox. 0.5 tone co2 si 338 kwh energie electrica economisiti.

Le multumim sponsorilor nostri: wash&go, elmiplant, fino, str8, worldclass, decathlon pentru premiile oferite reciclatorilor.

Partenerilor de la Fepra le multumim pentru preluarea in scopul reciclarii  cantitatilor de pet/aluminiu colectate cu ajutorul RVM-urilor puse la dispozitie de catre prietenii si partenerii nostri de la Envipco.

Nu in ultimul rand le multumim partenerilor nostri (Blanco Beach by Bavaria Blu si Federatiei Romane de Volei) pentru implicarea in organizarea ComPETitiei

Sa nu uitam si de partenerii media care ne-au ajutat in promovarea acestui eveniment. Kiss FM, Connect Media, Alpha Media, 100% Sport, Gazeta Sporturilor.

Interesul crescut fata de acest eveniment este demonstrat si de cele 16 000 vizualizari a transmisiilor live pe pagina de fb de pe parcursul ultimelor 2 zile a ComPETitie, ceea ce ne face sa credem cu tarie ca editia urmatoare “ComPETitia Jocurile Reciclarii – Cupa Wasterminator” va fi mai frumoasa si la fel de memorabilia.

Echipa Atelierul de Resurse va multumeste tuturor si, va ureaza spor la sport si reciclare! Ne revedem la anul!

ComPETitia in presa:

stirilazi.ro: catre articol
crisana.ro: catre articol
eziarultau.ro: catre articol
sighet-online.ro: catre articol

u-cluj.ro: catre articol
uvt.ro: catre articol
cugetliber.ro: catre articol
resita.ro: catre articol

Galerie foto:

Leave a Reply

Your email address will not be published.