Contribuie la misiunea noastra. Implica-te pentru un mediu mai curat!

Observam cum lumea intreaga se schimba, invata si evolueaza cu sprijinul indivizilor care o alcatuiesc, chiar daca fiecare om este unic in felul lui, el da sens acelui intreg, acelei comunitati, asemenea unei rotite mici dar importante pentru mecanismul grandios care pune totul in miscare.

Tot asa, comunitatea noastra isi propune sa valorifice implicarea, responsabilitatea, colaborarea si unicitatea ideilor membrilor sai.

Noi credem in puterea colaborarii, in egalitatea de sanse si in economia bazata pe comunitate care fac astfel incat fiecare dintre noi sa se simta pretuit, respectat si fericit.

Nu in ultimul rand, nevoia si interesele societatii pentru un mediu mai curat devin obiective pe care comunitatea noastra sa le atinga prin implicarea si sustinerea oamenilor cu viziune si constiinta ecologica.

Doneaza online

Doneaza

Redirectioneaza 3,5% din impozitul pe venit

Redirectioneaza

 

Hai si tu, alaturi de noi! Ne bazam pe tine!

 

Ne dorim ca impreuna sa cream existenta unei mentalitati responsabile la nivel de poluator, sa combatem carentele de legislatie in ceea ce priveste sistemul garantie/depozit, sa gasim solutii fiabile pentru implementarea punctelor de colectare selectiva, sa militam pentru un sistem de recompensare efectiva, realista si multumitoare a poluatorului.

Cautam si aducem alaturi de noi grupuri de tineri, grupuri comunitare, administratii locale patrunsi de auto-responsabilizare, dornici de actiune si sa ne impartaseasca dorinta de a construi o lume ” mai curata si mai putin poluata” pentru noi toti.

Fii voluntar

Intra in comunitate