Reciclarea incepe cu tine la o cafea

Troffee este sistemul personal de preparare “smart” a cafelei care sprijina reciclarea folosind materiale biodegradabile si recicland zatul. Troffee combina ingredientele de cea mai inalta calitate cu propria ta combinatie de topping-uri pentru a crea o bautura cu adevarat personalizata si cu caracter de Reciclator!

Troffee ofera tuturor o experienta de consum a cafelei cu adevarat deosebita.

Pentru ca le pasa! Le pasa de tine! si iti da posibilitatea sa alegi.

Alegi sa-ti faci cafeaua ta in felul tau, #YourWayCoffee!
Iti descarci aplicatia, iti creezi contul si-ti personalizezi reteta. Ai o lista de ingrediente, topping-uri, indulcitor natural de stevie si arome (toate alese din grija pentru sanatatea ta) din care poti alege. Iti poti salva reteta si prepara aceeasi cafea in fiecare zi doar folosidu-ti telefonul. Sau in fiecare zi poti incerca o aroma diferita. 

 

Desi Troffee este conectat la cloud si este controlat printr-o aplicatie ce iti permite sa iti pregatesti cafeaua de pe telefonul tau mobil printr-o atingere de buton, poti la fel de bine si usor sa folosesti direct ecranul tactil al aparatului.

Pentru ca le pasa! Le pasa de protejarea planetei tale!
Troffee minimizeaza impactul pe care Cafeaua Ta o are asupra mediului. Alegand Troffee vei folosi pahare si lingurite bioderadabile si compostabile, iar zatul de la cafeaua ta va fi colectat si directionat catre o linie de compostare. Astfel, tot ce va ramane in urma cafelei savurate va ajunge materie organica, devenind astfel nutrienti pentru sol.

Cafeaua pe care tu ti-o prepari, este asigurata de furnizori responsabili, din plantatii gestionate cu respect fata de mediu si care intrunesc standarde de calitate intr-o activitate agricola sustenabila.

Troffee poate fi o modalitate excelenta pentru noi toti de a imbunatati amprenta de carbon si de a contribui la eforturile de mediu. Reciclarea devine un obicei zilnic incepand cu cafeaua ta preferata. 

Fiindca Troffee este o companie care isi doreste o implicare activa in comunitate, te ajuta si pe tine sa te Implici! Pentru fiecare cafea pe care o bei, Troffee va directiona   1 RON  catre ONG-ul Atelierul de Resurse. Practic, in timp ce tu iti vei savura cafeaua, te vei implica in proiectul “Reciclarea incepe cu tine” initiat de Atelierul de Resurse pentru protejarea mediului inconjurator.

Sunt o noua companie de tehnologie si au o adevarata pasiune pentru cafea. Ofera o experienta a cafelei cu adevarat deosebita si o servesc direct din cloud.

Compania isi are sediul central in Olanda, departamentul de cercetare si dezvoltare si linia de asamblare in Romania, iar linia de productie pentru componentele de cea mai inalta calitate in China. Scopul este de a servi pietele globale, atat pentru clientii business, cat si pentru cei rezidentiali.

Le ofera angajatilor libertatea de a face lucrurile corecte la momentul potrivit, la fel cum le ofera si clientilor lor aparate de cafea inteligente de o calitate remarcabila ce le acorda o imensa libertate de alegere si personalizare a bauturilor.

Libertatea de alegere aduce cu sine si o mare responsabilitate, asa ca fac tot ce le sta in putinta pentru a avea grija de planeta noastra si de oamenii din jurul nostru. Sa faci lumea un loc mai bun in timp ce-ti faci o cafea – suna idilic, nu? Cu Troffee e realitate.

TREI PASI SIMPLI

1.

Savurezi cafeaua ta personalizata cu TROFFEE

2.

Transformi deseurile rezultate in nutrienti cu WASTEIX

3.

Redirectionezi 1 RON pentru protejarea mediului

 

Esti o companie?

Vrei sa iti implici angajatii in proiecte de reciclare?

Daca da, da-ne de veste, completand formularul de mai jos.

___

    Photo by Irina Karaushu on Unsplash

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.